Covoarele dumneavoastră vor fi curățate în profunzime și parfumate la Spălătoria de covoare TipTop Timișoara

06/11/2022
Covoarele dumneavoastră vor fi curățate în profunzime și parfumate la Spălătoria de covoare TipTop Timișoara

Orice casă din România are măcar un covor, indiferent cât de vechi sau modern ar fi. Cu toate acestea, foarte puțini oameni realizează importanța și valoarea unui covor.

Țeserea covoarelor are o istorie extrem de lungă și a atins apogeul în Turcia, Persia și Asia Centrală în secolul al XVI-lea. Pe lângă faptul că este un simbol al statutului social, covorul era și unul dintre cele mai valoroase obiecte pe care oricine le putea deține. Acesta a fost un cadou de nuntă și a jucat un rol important într-o căsătorie. În plus, s-a transmis din generație în generație cu responsabilitatea de a-l îngriji. Atât în plan material, cât și spiritual, arta de a țese covoare, timpul și răbdarea necesare pentru realizarea unui astfel de obiect au o valoare inestimabilă.

Astăzi sunt disponibile diverse modele de covoare moderne, combinând inspirația și stilurile vechi adaptate epocii contemporane. Trebuie să vă amintiți, indiferent de covorul pe care îl alegeți, că acesta va fi întotdeauna un simbol al istoriei și o legătură emoțională care vă va face să vă simțiți binevenit acasă.

În timp ce covoarele pot adăuga personalitate casei tale și pot oferi un confort suplimentar, ele pot fi și greu de întreținut și nu toate produsele de curățare sunt potrivite pentru ele. Covoarele nu pot fi curățate cu produse oarecare din cauza materialului din care sunt fabricate. Utilizarea diferiților agenți de curățare poate deteriora materialul din care este fabricat, îl poate decolora și îi poate strica aspectul frumos și unic.

Păstrarea unui covor în stare bună, dar mai ales curățarea unui covor mare, este foarte dificilă.

Spălătoria profesională de covoare TipTop Timișoara vă pune la dispoziție multe utilaje moderne care sunt capabile să curețe mai rapid covoarele și carpetele. Ca un avantaj suplimentar, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la spălarea sau îngrijirea produselor dumneavoastră. Oferim curățare și spălare profundă ca parte a serviciilor noastre.

Curatatoria de covoare TipTop din Timisoara oferă o metodă unică de a vă asigura că covoarele dumneavoastra sunt curate și stralucitoare. Se aplică șapte etape de curățare profundă, astfel încât să nu rămână nicio urmă de praf în textura covorului.

Astfel, cele 7 etape vor fi urmatoarele:

1. Analiza covorului (se verifica materialul din care este facut covorul pentru a putea fi supus unei metode de curatare potrivita pentru materialul acestuia);

2. Desprafuirea covoarelor (covoarele sunt introduse intr-un mecanism special de desprafuire care presupune trei etape: desprafuire-vibratie-aspiratie);

3. Spalare in masina automata (covoarele sunt spalate cu ajutorul unei masini automate, efectuand mai multe procese complexe de spalare si curatare precum: prespalare, spalare, clatire si rulare);

4. Clatire (clatirea se efectueaza atat in masina de spalat automata, cat si in centrifuga);

5. Stoarcere (se realizeaza cu ajutorul unei centrifugi profesionale pentru o uscare mai rapida si eficienta);

6. Uscare (covoarele se lasa la uscat intr-un spatiu special amenajat, in interior);

7. Aspirare si periere finala (dupa toate procesele mai sus mentionate, covoarele sunt aspirate si periate pentru un rezultat impecabil).

Persoanele fizice, precum și persoanele juridice din Timișoara și din împrejurimi sunt deservite de serviciile noastre profesionale. Pentru covoarele și carpetele dumneavoastră oferim o curățare excelentă și o calitate superioară a spălării, inclusiv serviciul de ridicare de la domiciliu.

Oferim prețuri accesibile și corecte pentru curățarea covoarelor care se bazează pe calitate și siguranță.

Angajații noștri vor fi gata să vă preia comanda chiar de acasă sau puteți aduce produsul pe care doriți să-l curățați la sediul nostru din Dumbravița.

Mediul în care cresc copiii noștri trebuie să fie cât mai sănătos și curat posibil pentru ca ei să prospere. Pe cât posibil, ar trebui să îi protejăm de particulele toxice, praf și murdărie.

Corpurile copiilor sunt extrem de afectate de praful și murdăria din mediul în care trăiesc. Pot apărea diverse probleme respiratorii și mâncărimi. Nu se poate nega faptul că praful poate apărea oriunde, chiar și în case bine întreținute.

Acarienii nu pot fi văzuți cu ochiul liber și apar chiar și după colectarea prafului. Aceștia se hrănesc cu celulele moarte ale pielii și trăiesc în pânze și țesături, ele pot fi găsite în lenjeria dumneavoastră de pat, precum și în covoare, carpete și alte locuri unde se adună praful.

Puteți găsi între 100.000 și 10 milioane de acarieni numai în interiorul unei saltele tipice. În ciuda faptului că sunt inofensive, aceste insecte pot provoca astm bronșic, alergii și probleme de respirație datorită agățarii lor de praf și particule de piele din aer. Aproximativ 10% din populația umană este alergică la proteinele găsite în deșeuri și praf.

Copiii trebuie protejați prin orice mijloace de orice pericol dat fiind faptul că sunt mult mai expuși la boală decât un adult. Sistemul lor imunitar este în continuă dezvoltare, ceea ce îi face mult mai nocivi în fața oricărui pericol, dat de mediul din afara casei, cât și din interiorul casei.

Copiii pot fi expuși la medii toxice și dăunătoare atunci când textilele sunt curățate incorect acasă.

Pentru a fi siguri de o curatenie exemplara si de servicii de calitate, apeleaza la Spalatoria TipTop - curatatorie covoare Timisoara si asigura-i copilului si familiei tale un mediu sanatos.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!