Service Details Image

Curățare tapițerii canapele Timisoara

Potrivit pentru canapele din bumbac, catifea, viscoza, matase, lana, în și sintetice Când te gândești la canapeaua ta din material textil, gândește-te la ea că și cum ar fi haina ta. Ai purta 5 ani o haina fără să o cureți? Canapele, fotolii, scaune de sufragerie și alte piese de mobilier din material tapițat din casă au nevoie de întreținere regulată pentru a se păstra aspectul plăcut. De fapt, vă recomandăm să vă curățați profesional tapițeria canapelei o dată pe an pentru a o menține igienică și a-i prelungi durata de viață.

Curățarea cu abur a canapelei – curățarea în profunzime a tapițeriei Aici, la Spălătoria Tip Top Timișoara, garantăm rezultate de înaltă calitate de la serviciile noastre profesionale de curățare a tapițeriei, deservind întreaga a Timisoarei și localitățile limitrofe la prețuri competitive și accesibile. Pentru majoritatea pieselor de mobilier, folosim mașini specializate de curățat cu abur pentru tapițerie, cu șampon și soluții speciale pentru îndepărtarea petelor.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!