Procesul de spalare

Prima etapă în uscare este centrifugarea lui. Pe lângă uscare, centrifugarea asigură şi fixarea culorilor ţesăturii (ţesătură revigorată, culori intense şi clare). Un motor electric de 5.5 cai putere genereara între 800-1200 de rotaţii pe minut şi reduce 95% din cantitatea apei din covor (acelaşi concept de clătire şi uscare ca la maşinile de spălat casnice). Cea de-a doua etapă în uscare este introducerea covoarelor într-o cameră specială de uscare, unde temperatura şi umiditatea sunt controlate cu ajutorul unui computer. Se generează curenţi de aer cald în încăpere iar un dezumidificator absoarbe umezeală din aer.

Acest lucru previne apariţia mucegaiului şi a bacteriilor în covor şi rezultă într-o uscare sigură şi rapidă.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!