Service Details Image

Curatare mocheta Timisoara

Curăță prețiosul tău covor sau mocheta la un preț competitiv apelând la Spălătoria Tip Top Timișoara. Metodele pe care le aplicăm sunt încercate și testate de-a lungul anilor, iar echipa noastră de profesioniști dedicați are o experiență vastă în tratarea chiar și a celor mai încăpățânate pete și murdărie de pe covoarele și mocheta dumneavoastră. Suntem echipați cu toate instrumentele necesare și soluții avansate, care ne ajută să oferim rezultate excelente de curățare de fiecare dată. Tratăm întotdeauna petele și alte pete înainte de a continua cu curățarea în profunzime a covorului sau mochetei pentru a ne asigura că lăsăm podelele textile delicate igienizate și strălucitoare.

Oferim serviciile noastre de curatenie pentru toate tipurile de covoare si mochete, de la cele mai scumpe la cele mai ieftine. Pentru alte întrebări sau informații detaliate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii '60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!