Service Details Image

Spalatorie covoare Timisoara - Tip Top Wash

Oferim servicii de spălare și curățare covoare de încredere și profesionale tuturor clienților noștri. Indiferent dacă proprietatea dumneavoastră este rezidențială sau comercială, ne mândrim cu curățarea eficientă a covoarelor pentru a crea un mediu sănătos și curat. În plus, permițând covoarelor să reziste mai mult timp te ajutam să economisești bani.

Serviciul nostru de curățare a covoarelor va îndepărta petele dure și vă va împiedica să cheltuiți bani pentru înlocuiri costisitoare a covoarelor. Oferim tratamente unice, precum și pachete regulate de curățenie, astfel încât să puteți alege o ofertă care se potrivește proprietății dumneavoastră. Personalul nostru de spălare a covoarelor este instruit si profesional, prin urmare, veți obține un produs finit uimitor si un covor un un look like-new.

Serviciul detaliat

  • Curatare in profunzime.
  • Solutii de spalare profesionale.
  • Uscare blanda.
  • Aerisirea covoarelor pentru eliminarea 100% a umiditatii.
  • Transport GRATUIT.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!