Curățare cu substanțe non-toxice la Spălătoria TipTop: Un covor curat, sănătos și prietenos cu mediul

22/11/2023
Curățare cu substanțe non-toxice la Spălătoria TipTop: Un covor curat, sănătos și prietenos cu mediul

La Spălătoria TipTop din Timișoara, suntem mereu în căutarea soluțiilor inovatoare și sănătoase pentru clienții noștri. Într-o lume în care mulți oameni se confruntă cu alergii sau sensibilități la substanțele chimice, inclusiv cele folosite în casele noastre, găsirea unor produse de curățare cu toxine reduse a fost o provocare. Astfel, în oferta noastră regăsiți serviciile de curățare a covoarelor cu substanțe non-toxice, complet biodegradabilă, hipoalergenică și fără parfum.


Curățarea covoarelor pentru cei sensibili la substanțe chimice

Covoarele pot fi adăpostul pentru tot felul de impurități, de la celule moarte și acarieni până la bacterii, mucegai și reziduuri chimice de la curățările anterioare. Acești locatari nedoriti pot provoca alergii și alte reacții adverse la persoanele sensibile la substanțe chimice sau alergeni.


Cu bucurie, oferim un serviciu de curățare a covoarelor fără toxine care elimină de fapt germeni, acarieni și bacterii, neutralizează reziduurile chimice nocive și elimină mirosurile și petele. Nu se adaugă parfumuri artificiale, iar sistemul nu lasă niciun reziduu. Acest sistem este complet sigur pentru oameni, animale de companie și planetă, și este 100% biodegradabil. Nu există umpluturi sau agenți de încapsulare, iar culorile sunt revitalizate fără utilizarea substanțelor chimice.


Prin rezervarea serviciului nostru de curățare a covoarelor fără alergii și fără toxine, veți beneficia de un covor proaspăt, curat și sănătos, precum și de următoarele avantaje suplimentare:

  • Eficiență rapidă
  • Distrugere a 99,99999% din patogeni, bacterii, mucegai și acarieni
  • Neutralizarea substanțelor chimice nocive și compușilor organici volatili (COV-uri)
  • Eliminarea iritanților care cauzează astm, alergii și sensibilitate chimică
  • Neutralizarea petelor și a mirosurilor la nivel molecular
  • Îndepărtarea reziduurilor lăsate de alte produse de curățare
  • Dizolvarea gudroanelor și a gumei de mestecat
  • Fără agenți de încapsulare
  • Fără parfumuri artificiale
  • Revigorarea culorilor fără utilizarea înălbitorilor


Arma secretă: Decontaminarea eficientă

Sistemul nostru utilizează două ingrediente active - aminele cuaternare și peroxidul de hidrogen - pentru a decontamina covoarele de murdărie, germeni și impurități. Acest proces de decontaminare, eliminând substanțele toxice, asigură un mediu sănătos pentru locatarii casei.


Eliminarea mucegaiului

Soluția noastră înmoaie spora de mucegai, permițând peroxidului de hidrogen să distrugă ADN-ul. Rezultatul? Eliminarea eficientă a sporilor în doar 15 minute.


Distrugerea bacteriilor

Soluția pătrunde membrana bacteriană, distrugând ADN-ul și funcția celulară în aproximativ 10 minute.


Inactivarea virusurilor

Formula noastră are un efect oxidant care distruge lipidele, proteinele și ARN-ul viral în aproximativ 10 minute. Testele au arătat dezactivarea completă a virusurilor precum Influenza A, Influenza B și Norovirus.


Murdărie și pete

Surfactanții biodegradabili din soluția noastră pătrund adânc în fibrele covoarelor, desprinzând murdăria și petele, care apoi sunt clătite cu apă fierbinte.


Curățarea cu substanțe non-toxice la Spălătoria TipTop asigură un covor curat și sănătos, fără reziduuri dăunătoare. Asigurați-vă că mediul casei dumneavoastră este sigur pentru întreaga familie. Programați acum serviciul nostru și bucurați-vă de curățenia și prospețimea covoarelor dumneavoastră. La Spălătoria TipTop, suntem aici pentru a vă oferi calitate și servicii prietenoase cu mediul înconjurător.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!