De ce căutarea celei mai ieftine spălătorii de covoare poate fi o greșeală

15/03/2023
De ce căutarea celei mai ieftine spălătorii de covoare poate fi o greșeală

Este timpul să vă curățați covoarele și să faceți câteva cercetări rapide. Nu vă deranjați cu detaliile și începeți doar să comparați prețurile. Înainte de a apela la cea mai ieftină opțiune din ofertă, gândiți-vă din nou.

Cu toții vrem să economisim bani în tot ceea ce facem. Dar asta nu ar trebui să te determine să faci greșeala de a alege servicii ieftine de curățare a covoarelor. Este un pariu pe care nu ar trebui să îl iei. De ce?

Alegerea celui mai ieftin serviciu de curățare a covoarelor ar putea duce la curățarea incorectă a covoarelor, la creșterea cheltuielilor generale pe termen lung și, în unele cazuri, acest lucru ar putea duce chiar la deteriorarea covoarelor în loc să fie curățate corect.

Care este problema atunci când alegeți servicii ieftine de curățare a covoarelor?

Curățătoriile ieftine de covoare pot să nu fie pregătite profesional

Multe servicii ieftine de curățare a covoarelor nu se deranjează să își formeze tehnicienii în mod adecvat pentru a-i dota cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face o treabă bună la curățarea covoarelor. Acești tehnicieni sunt predispuși să facă greșeli în timpul curățării covorului.

Curățătoriile profesioniste de covoare se asigură că tehnicienii lor primesc pregătirea internă adecvată pentru a identifica tipul de fibre de covoare, contaminanții și poluanții cu care lucrează, punctele forte și punctele slabe ale acestora, precum și cele mai bune metode de curățare a fiecărui covor diferit.

De exemplu, unele pete și deversări persistente sunt foarte greu de îndepărtat și necesită soluții speciale de curățare pentru a evita deteriorarea covorului dumneavoastră cauzată de reacții chimice. Tehnicianul neinstruit va aplica o soluție de curățare generică și petele nu sunt îndepărtate. Uneori, acestea pot chiar deteriora zona afectată a covorului dumneavoastră. Cu toate acestea, tehnicianul calificat identifică pata, evaluează cele mai bune soluții și procese de curățare de utilizat și îndepărtează pata fără a deteriora fibrele.

Vă sfătuim să plătiți acum puțin mai mult pentru aceste servicii profesionale de curățare a covoarelor pentru a economisi mult pe termen lung.


Este posibil ca agenții de curățare a covoarelor ieftini să nu fie certificati

O companie cu reputație în curățarea covoarelor va fi întotdeauna certificată de asociații profesionale internaționale care le monitorizează performanța, asigură pregătirea continuă în cele mai noi tehnologii și tehnici și permit o anumită măsură de responsabilitate atunci când compania vă curăța covoarele. Știind că vor fi supuși unor practici necorespunzătoare și că își pot pierde certificările, acești profesioniști au o grijă deosebită cu covoarele atunci când le curăță.

Furnizorii ieftini de servicii de curățare a covoarelor nu sunt responsabili față de aceste standarde și vor face o treabă bazată pe principii generice de curățare. Ei nu sunt ghidați de cele mai bune cunoștințe și practici de piață.

Când aveți îndoieli, aveți încredere în compania certificată de curățare a covoarelor pentru nevoile dumneavoastră de curățare a covoarelor.

Multe companii de curățare a covoarelor fac totul, de la curățarea regulată a spațiilor la servicii de menajeră până la servicii de spălătorie. Acesta este un caz clasic de „Jack of all trades, master of none”.

Pentru a ilustra punctul nostru de vedere, să luăm exemplul unui proces de extracție a apei fierbinți utilizat pentru curățarea unui covor. Curățătorii de covoare cu adevărat profesioniști știu că este necesar să se folosească doar puțină apă în timpul procesului.

Neantrenați și profesioniști pot injecta apă în exces în covorul dumneavoastră. Acest exces de apă nu poate fi îndepărtat de mașina de extracție în sine, deoarece nu pentru asta a fost concepută, chiar și atunci când faceți mai multe treceri cu mașina de extracție pentru a elimina apa.

Dacă acest exces de apă nu este îndepărtat rapid și eficient, va atrage insecte, mucegai, bacterii și toate formele de sol, praf și murdărie. Lipsa unei pregătiri și expertize adecvate poate duce astfel la un covor care în cele din urmă se murdărește mai repede și atrage poluanți și bio-contaminanți. Atunci ai ajunge să plătești mai mult pentru curățeniile frecvente, cheltuind astfel la fel de mult, dacă nu mai mult decât dacă ai fi angajat din prima o curățătorie profesionistă de covoare. Acești profesioniști ar putea costa puțin mai mult pe termen scurt, dar fac o diferență foarte mare în starea și curățenia covoarelor tale pe termen lung, ca să nu mai vorbim de soldul tău bancar.


Curățătoriile ieftine de covoare pot folosi echipamente și tehnici sub standard

În multe cazuri, companiile ieftine de curățare a covoarelor folosesc echipamente vechi, substandard sau generice pentru a vă curăța covoarele. Companiile cu adevărat profesioniste de curățare a covoarelor folosesc echipamente de ultimă generație, care sunt întreținute corespunzător și care sunt special destinate curățării covoarelor.

Datorită mașinilor sub standarde utilizate de serviciile ieftine de curățare a covoarelor, covoarele dumneavoastră nu vor fi curate corespunzător. Și mai rău, au existat cazuri în care echipamentul nesatisfăcător deteriorează efectiv fibrele covorului. Atunci ar trebui să cheltuiți și mai mulți bani pentru a repara covorul sau pentru a cumpăra un covor nou în întregime. Nu atât de ieftin până la urmă.


Curățătoriile de covoare ieftine fac oferte mici pentru a vă momi, apoi vă încarcă mai mult mai târziu

Alegerea celei mai ieftine opțiuni poate fi tentant, dar în multe cazuri, aceste prețuri mici sunt prea bune pentru a fi adevărate. Aceste companii vă oferă cel mai mic preț posibil pentru a atrage apelul telefonic sau depunerea formularului de contact. Unii dintre ei vă oferă chiar și un citat „definitiv” după interogarea dumneavoastră.

Odată ce ajungeți la predarea covoarelor, totuși, nu își respectă promisiunile. Sunteți presat să vă semnați un serviciu de curățare a covoarelor mult mai scump. S-ar putea să ridice scuze precum „prețul a fost pentru un singur proces și nu pentru un proces dublu” sau „este nevoie de un alt proces de curățare” sau „covorul este mult mai murdar decât se anticipa”. Ați așteptat atât de mult să vină și poate chiar v-ați luat ceva timp din program. Sunteți de acord să plătiți mai mult, dorind doar ca slujba să se termine.

Curățătorie profesională de covoare în Timișoara – Spălătoria TipTop nu folosește astfel de metode. Vă oferim prețuri definitive de care ne ținem. În unele cazuri, insistăm să vedem covorul înainte de a vă oferi o cotație de preț pentru a ne asigura că veți beneficia de cea mai bună soluție la un preț corect.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!