Mituri despre curățarea profesională a covoarelor

25/01/2023
Mituri despre curățarea profesională a covoarelor

Aici, la Spălătoria Tip Top - Curățătorie covoare în Timișoara, credem că clienții trebuie să fie la curent cu privire la ideile cele mai bune despre curățarea covoarelor, deoarece îi poate ajuta să facă alegerile potrivite atunci când vine vorba de alegerea serviciului de curățare a covoarelor potrivit pentru afacerea sau casa lor.

Vom discuta câteva mituri și concepții greșite despre curățarea profesională a covoarelor care vă pot ajuta să evitați greșelile atunci când alegeți serviciile de curățare covoare în Timișoara.

Mitul numărul 1: Crezi că trebuie să aștepți mai mult pentru a-ți curăța covoarele

Acesta este un mit foarte des întâlnit printre oameni că ar trebui să întârzie angajarea unui serviciu de curățare a covoarelor cât mai mult posibil, astfel încât să poată obține cel mai bun raport calitate-preț. Permiterea covoarelor să se murdărească foarte mult într-o perioadă poate provoca daune ireparabile covoarelor. S-ar putea să trebuiască să vă înlocuiți covorul scump, deoarece nicio procedură de curățare și îngrijire a covorului nu poate remedia daunele.

Întreținerea regulată a covorului este foarte importantă deoarece poate ajuta covoarele să rămână curate și sănătoase și poate ajuta la prelungirea duratei de viață a covorului dumneavoastră.

Mitul nr. 2: Murdăria nu este singurul motiv pentru a vă curăța covoarele

Dacă sunteți de părere că motivul curățării covoarelor este doar murdăria, atunci vă înșelați. Conform standardelor IICRC, motivul pentru curățarea covorului ar trebui să fie mai întâi din motive de sănătate și apoi pentru aspectul covorului.

Covoarele acționează ca o capcană pentru toxine, poluanți, agenți patogeni, păr și alți compuși organici volatili. Reține o mulțime de poluanți nedoriți în aer, care stagnează într-o perioadă. Covoarele captează o mulțime de toxine din țigări care conțin o serie de compuși chimici nocivi, atunci când sunt plasate într-o zonă de fumat, covoarele absorb multe dintre aceste toxine.

Murdăria nu este singurul motiv pentru care trebuie să vă curățați covorul în mod regulat, deoarece există și alte toxine și dăunători care sunt absorbiți de covoare în mod regulat. Pentru a asigura un mediu sănătos este indicat să curățați covoarele în mod regulat.

Mitul nr. 3: Curatarea cu abur și extragerea cu apa calda este cea mai buna metoda

Curățarea cu abur și extragerea apei fierbinți sunt una dintre cele mai comune metode atunci când vine vorba de curățarea covoarelor. Dar nu sunt singurele metode de curățare la care ar trebui să fii atent.

Toate tipurile de curățare implică puțină umiditate, inclusiv curățarea chimică. Termenul „curățare chimică” este doar procesul prin care covoarele au un timp de curățare mai rapid decât alte metode. Extracția cu apă caldă este cu siguranță una dintre cele mai eficiente metode de curățare a covoarelor, dar ele lasă în urmă multă umiditate și asta ar putea fi o problemă cu covoarele care sunt lipite direct de podea, în cazul în care nu sunt uscate corespunzător.

Toate metodele de curățare au propriile avantaje și dezavantaje. Decizia în alegerea metodei potrivite de curățare depinde de locul și tipul de materiale care ar trebui să fie curățate. Prin alegeri atente, vă puteți face experiența de curățare a covoarelor cea potrivită pentru casa sau biroul dumneavoastră. Pentru a afla cea mai potrivită variantă de curățare a covoarelor dumneavoastră, apelați la Spălătoria TipTop – Spălătorie covoare în Timișoara.

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!