Spălătorie profesională covoare Timișoara

09/09/2022
Spălătorie profesională covoare Timișoara

Știm că de multe ori vă confruntați cu lipsa de timp, prioritizați anumite activități iar timpul dumneavoastră trece foarte rapid, și apare tendința de a amâna treburile casnice. Acum nu mai trebuie să vă îngrijorați – Spălătoria TipTop vă vine în ajutor. Suntem conștienți cât de important e ca mocheta sau covorul dumneavoastră să fie curate și igienizate, astfel că ne vom ocupa ca covoarele dumneavoastră să fie mereu impecabile, iar dumneavoastră să aveți timp pentru cei dragi.

Importanța curățării profesionale a covoarelor 

Spălătoria de covoare TipTop Timișoara dispune de tehnici și produse care oferă o curățare în profunzime a covoarelor sau mochetelor dumneavoastră. Experții de la Spălătoria TipTop sunt atenți la detalii, contribuie la extinderea duratei de viață a covorului și a igienizării acestuia.

Curățarea acasă a covoarelor poate să își facă efectul pe termen scurt, dar o curățătorie chimică de covoare dispune de aparatură și produse profesionale, care vor curăța în profunzime și vor scoate petele de pe covoare.

Drept urmare, covorul este curățat și igienizat temeinic, reducând expunerea la factori alergeni, precum microparticulele de praf și bacterii, care se pot acumula atunci când nu sunt curățate în mod regulat. Acest lucru va împiedica expunerea persoanelor alergice, deoarece curățenia și prospețimea covoarelor le va aduce beneficii sănătății.

Textura covoarelor va fi, de asemenea, mult mai plăcută după ce au fost curățate profesional, pe lângă faptul că sunt curățate temeinic și au expunere redusă la alergeni.

Îndepărtând praful și petele și intensificând culorile, aspectul acestora se va îmbunătăți foarte mult. Puteți prelungi durata de viață a covoarelor dumneavoastră curățându-le corespunzător și folosind produse care protejează fibrele.

Tehnologia și produsele folosite pentru curatarea covoarelor

Folosind echipamente puternice dedicate procedurilor delicate de curățare, echipa de curățare a covoarelor TipTop Timișoara se asigură că covoarele dumneavoastră sunt curățate temeinic și eficient.

În ultimul deceniu, le-am oferit clienților noștri permanenți covoare curățate impecabil în trei-patru zile din momentul în care vin să le predea personal sau le ridicăm direct de la adresă. Covoarele sunt cântărite, marcate și returnate impecabil.

Spălătoria de covoare TipTop Timișoara este o spălătorie de covoare care își respectă clienții. Tehnicile de curățare pe care le folosim sunt de înaltă calitate, de exemplu, curățarea cu abur a covoarelor și mochetelor.

Pentru a prelungi durata de viață a covoarelor, carpetelor și mochetelor, folosim tratamente și proceduri tehnice de curățare profesionale. Pe lângă păstrarea intactă a culorilor și conferirea unei texturi excepționale, produsele noastre de curățare îndepărtează murdăria și petele fără a deteriora fibrele țesute.

Etapele curățării covoarelor 

Spălătoria de covoare TipTop Timișoara este o spălătorie profesională de covoare, așa că angajații respectă toate etapele curățării lor.

Pentru a curăța adânc în fibra unui covor, folosim mașini automate care trec covoarele prin perii de diferite grosimi. Pentru îndepărtarea apei din covoare sunt utilizate diferite procese, inclusiv rulare, centrifugare și uscare. O cameră de uscare este folosită pentru a menține covoarele în aer proaspăt timp de 8 ore după spălare, curățare și uscare.

Detergenții utilizați de spălătoria noastră de covoare sunt verificați și aprobați pentru oameni, animale și mediu. Detergenții profesionali ajută la eliminarea mirosurilor animalelor de companie din casă prin neutralizare eficientă și acțiune moleculară. Firmele de curățare a covoarelor de cartier folosesc parfumuri și odorizante care adaugă reziduuri pe covor și maschează mirosurile pentru o perioadă limitată de timp.

Petele adânci de pe covor sau tapițerie pot afecta aspectul camerei. Când vine vorba de îndepărtarea petelor, poate fi tentant să folosiți detergenți duri sau substanțe chimice puternice. În ciuda acestui fapt, detergentul lasă întotdeauna în urmă un reziduu de săpun care atrage murdăria și uleiul în fibrele covorului. În plus, unele substanțe chimice pot deteriora materialele fine.

Când folosiți serviciile noastre de curățare a covoarelor, nu vă veți face niciodată griji cu privire la pete și puteți fi siguri că detergenții pe care îi folosim funcționează eficient protejând și fibrele.

Beneficiile curățării covoarelor la Spalatoria TipTop

Preluăm și transportăm covoarele dumneavoastră în siguranță la sediul firmei noastre, unde vor primi toată atenția pe care o merită. Economisiți timp și bani fără a fi nevoiți să vă duceți personal covoarele la spălătorie.

Vă ridicăm covoarele și le livrăm impecabile după ce au fost curățate. Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați în timp ce noi curățăm covoarele.

Indiferent de tipul de covor, curățarea covoarelor de lână, a covoarelor persane sau a oricărui alt tip vă poate fi benefică.

Utilizarea presiunii potrivite, a produselor de curățare potrivite pentru a curăța fibra covorului și îndepărtarea petelor și a prafului din adâncul covorului fără a-l îngreuna sau a lăsa reziduuri în urmă sunt abilitățile pe care le posedă tehnicienii noștri certificați.

În plus, aveți opțiunea de a vă exprima preferința pentru un anumit interval orar, precum și de a ne putea contacta prin mai multe modalități, precum telefon, e-mail, Whatsapp, Facebook Messenger, astfel încât să puteți lua legătura cu ușurință.

Aveți la dispozitie două modalități de a face plata, numerar sau in contul bancar al firmei, în baza facturii.

Apelați cu încredere la o curățătorie profesională de covoare în Timișoara. Spălătoria TipTop este o firmă de curățat covoare, carpete și mochete la prețuri avantajoase!

Dorim ca relatia noastra sa fie impecabila.

Spalatorie covoare Timisoara

Cei peste 10 ani de activitate in domeniul curatatoriei ne-au învățat că spălatul covoarelor cere profesionalism și dedicație. Investim în tehnologie și produse speciale de curățat.

Prestăm servicii de calitate, cu aparate profesionale de ultimă generație.Tot ce trebuie să faceți este să ne sunați! Noi venim și preluăm covoarele, le spălăm și vi le returnăm curate și parfumate!